Kom godt fra start med Facebook Annoncer

101 kursus: Lær din Business Manager at kende

Det rette set up har stor betydning for din kampagnes succes! Kom godt fra start UDEN at være teknik-nørd.

Du lærer:

  • Få styr på det rigtige set up fra start i din Business Manager én gang for alle 
  • 3 ting du skal have på plads inden din kampagne startes 
  • Hemmelige tricks til overblik og værktøjskassen

 
  • Undgå at din konto lukkes 
  • Kom nemt i gang med din første kampagne

Kursus til dig, der synes det er svært at lave dine egne Facebook annoncer og som synes:

  • Teknikken er svær 

  • Business Manageren er uoverskuelig

  • Ikke ved hvor du skal starte eller hvor du skal klikke 

  • Er nybegynder og har mod på at gå i gang med annoncer

  • Gerne selv vil stå for din annoncering

Jeg viser dig hvordan:

Hvordan du sætter dine indstillinger i hele dit Business Manager korrekt, og hvordan du hurtig og nemt laver din første kampagne.

Online kurset indeholder [5?] moduler.

Efter kurset vil du have en køreklar Business Manager med det rette set up, lige til at gå i gang med at lave dine effektive og strategiske kampagner.

Glade kunder

“Tak, Silje, du har hjulpet mig med at komme i mål med mine Facebook annoncer. Jeg har fået en bedre forståelse for systemet og hvordan man kan bruge det.

Jeg har selv siddet og kæmpet med det gennem længere tid, og det skub fra dig var lige hvad jeg havde brug for. Jeg vil gerne anbefale Silje, hvis du gerne vil i gang – eller videre med Facebook Annoncering.”

Christina Dahlerup 

“Det var givende for mig at sidde sammen med Silje og kigge på min annonce administrator og få en større forståelse for de forskellige elementer. Jeg fik god sparring på min igangværende annonce, og fik hjælp til at se, hvilke dele der klarede sig bedre end andre. Det gjorde at jeg kunne gå ind og justere i annoncen og på den måde optimere den. Det var rigtig rart at få Silje øjne på de forskellige dele af min annonce.

 Ditte Hvid

“Jeg har flere siders værdifulde noter fra mødet med Silje, som nu skal sættes i værk, og jeg har fået klarhed over nogle annonceringsmuligheder, jeg er meget sikker på kan løfte effektiviteten af annoncerne fremover. Det er virkeligt meget værd, også selvom man har en del erfaring med facebookannoncering. Jeg er så glad for at have fået øje på de steder, jeg ikke bruger facebookannonceringsværktøjet optimalt. Den slags feedback er guld værd.”

Anne Pernille Fischer

Hej!

Silje her!

Jeg er Online Marketing Konsulent og har specialiseret mig i Facebook annoncering, hvor jeg hver måned har brugt over 100.000 kr. på Facebook og skaber kvalificerede og hundredvis af leads på tværs af konti for forskellige danske virksomheder.

I de sidste 6 år har jeg hjulpet alt fra coaches, klinikker til online kursus-skabere, behandlere og konsulenter mm. med at tiltrække flere kunder og leads, der kan vækste deres forretning via sociale medier og annoncering og medvirke til at skabe det selvstændige liv de drømmer om.

Jeg guider dig gennem, hvordan du hurtigt kommer i gang med annoncering, som er værktøjet, der kan hjælpe dig mod flere kunder og nye kundeemner i din forretning allerede fra i dag… og uden for meget teknik-bøvl!