Betingelser

Ved køb af enhver serviceydelse hos Silje Storgaard, bedes du venligst læse nedenstående handelsbetingelser grundigt igennem.

Produkter

Samtaler, rådgivning og møder foregår som udgangspunkt pr. telefon eller over Zoom efter aftale.

Rådgivning, samtaler og møder over telefon bookes ind i forvejen ved at sende en mail til kontakt@siljestorgaard.com, så finder vi en tid, der passer.

Tidsforbrug

I den aftalte opgave indgår: rådgivning i løbet af opgaven efter aftale, research, forberedelse, telefonsamtaler i et vist omfang, planlægning, opsætning, mailkorrespondance, dialog, administration, support af tekniske fejl mm. dog trækkes det fra den reelle tid.

Den ugentlige optimering og overvågning følger dine kampagners performance og ikke en fast ugentlig dag, med mindre det aftales.

Ekstra support på telefon/mail udover det aftalte trækkes fra dit klippekort/tiden eller efterfaktureres.

 

Tidsrum

Jeg holder åbent og har arbejdstider alle hverdage fra kl. 09.00-17.00 og fredag kl. 09.00-15.00.

Ønsker du ekstra- eller hasteopgaver udført efter arbejdstid, i weekender og helligdage pålægges der et tillæg på 800 kr. pr påbegyndt time.

Jeg holder lukket i ferieperioder, men der vil stadig blive holdt øje med dine kampagner og opsamlet på status/rapportering når jeg vurderer, der er behov eller samlet efterfølgende.

Kommunikation

Kommunikation foregår på mail. Jeg svarer i løbet af 1-3 hverdage. Er det noget som haster, så skriv det gerne i emnefeltet.

Har du et ønske om en kampagne, der skal opsættes, så påregn 1-2 uger før opsætningen er 100% klar og inden din kampagne reelt skal køre pga. travlhed og tekniske udfordringer, der kan være tidskrævende.

Vær også opmærksom på Facebooks annoncepolitikker, der kan forsinke at din kampagne godkendes af Facebook. Der kan opstå tekniske fejl hos Meta/Facebook, som jeg ikke kan kontrollere eller holdes til ansvar for.

I løbet af perioden, mens kampagnen er aktiv, sørger jeg for at overvåge, hvordan dine annoncer performer, og slukker for annoncer, der ikke performer og jeg giver altid besked, når der er behov for ændringer, test af nye målgrupper og nyt indhold.

Når kampagnen er færdig opsat og gået i gang, forbeholder jeg mig retten til, at det er kun mig som går ind og ændre i kampagnen. Går du selv ind og ændrer eller slukker for kampagnen genstartes din kampagne, og kan jeg ikke på nogen måde garantere eller forsvare resultaterne for din kampagne – et fremadrettet samarbejde afsluttes øjeblikkeligt.

Afbudspolitik: 

Afbud skal seneste meldes 48 timer før vores møde.

Dukker du ikke op til planlagt tid/møde koster det 1 times klip af dit klippekort.

Møder du ikke op efter 1 glemt aftale uden melding til mig på mail, så afsluttes samarbejdet øjeblikkeligt og uden tilbagebetaling af resterende klip.

Betaling

Alle mine produkter og ydelser er på forudbetaling. Jeg handler kun med erhverv. Alle priser er uden moms, da der faktureres fra Sverige. Er du privat og ikke momsregistreret bedes du kontakte mig.

Som udgangspunkt er der nul 100% refundering for al påbegyndt arbejde.

Alle aftaler er bindende, så der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser eller digitale produkter.

Du får en faktura straks efter købet på den mail, du opgiver, når du køber.

Køber du digitale produkter, får du også straks efter købet en mail med din adgangskode og adgang til produktet.

Ansvar

Der er aldrig nogen garanti for resultater. Resultatet og salg er komplekst og afhænger af mange faktorer, som jeg ikke alene er ansvarlig for.
Jeg kan ikke drages til ansvar for indirekte eller direkte tab som følge af rådgivningen.

Andre artikler:

Modtag gratis tips

Stop ikke her!

Læs andre artikler