Anbefaling: Står du og mangler et godt blognetværk?

(Indlægget indeholder reklamelink)

 

Hvis du har en blog, så har du måske ofte tænkt på, at du godt kunne mangle et godt blognetværk med ligesindede? Andre som også har en blog og er passioneret omkring det, som dig selv?

 

Måske forstår dine venner og veninder ikke altid din entreprenante og passionerede tankegang og ideer?

 

Så er det rart at kunne dele sine tanker i et netværk som Bloggers By Heart OG lære mere samtidigt 🙂

 

Kom med i blogfællesskabet Bloggers By Heart

Jeg hørte første gang om Bloggers By Heart netværket gennem iværksætteren Katrine Lund Løje, som jeg mødte her i Malmö gennem et netværk. Katrine skabte selv netværket op i 2016, da hun selv manglede et fællesskab.

Og hun blev sidenhen partner med Lise Sommerlund, hvor de to nu tilsammen driver blognetværket og siden blogguides.dk 🙂 Hvor du også får en masse brugbar viden om at gå i gang med at blogge.

 

Netværket er en utrolig god mulighed for dig, der har en blog eller vil starte en blog, hvor Katrine og Lise deler ud af alle deres super brugbare tips og viden med dig.

 

Jeg har meldt mig til deres premium abonnement, hvor du får den fedeste velkomstguide fyldt med viden og hands-on videoer til at gå i gang med din blog. Og du får adgang til deres Premium Facebookgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre medlemmer.

Samt du får attraktive rabatter på bl.a. portrætbilleder, bogføringsværktøj og tryksager. Og hvem kan ikke godt bruge det? 🙂

 

 

Få værdifuld viden til din blog og deltag i fælles arbejdsdage

Via abonnementet får du mulighed for at deltage i Bloggers By Hearts fælles arbejdsdage, hvor jeg var med for første gang for en uge siden på Scandic i Kødbyen.

 

Hvert møde indeholder et tema, hvor du får Katrine og Lises viden og gode tips på området, og du kan spørge ind og få alle de gode tips med dig hjem og implementere dem på din blog.

 

Ikke nok med det, så får du tilsendt en mail efter hvert møde, der opsamler hvad der er blevet talt om på arbejdsdagen. Så du behøver ikke stresse over at få taget noter til alt, der blev bragt op til mødet. Eller hvis du ikke havde mulighed for at deltage, så får du stadig alle de gode tips tilsendt direkte til din mail.

 

Netværket er altså en super god mulighed for at netværke, sparre og holde dig selv motiveret og rykke fremad med din blog 🙂

 

Hvis du allerede blogger, kender du nok det med, at det nogle gange kan være svært at holde motivationen oppe og få skrevet og udgivet de indlæg, du har planlagt.

Her kan netværket bidrage til, at du rent faktisk får udført de ting, du planlægger, da det lige giver din motivation et ekstra boost.

Plus at der på arbejdsdagene også er sat tid af til, at du kan sidde og implementere det, du netop har lært på dagen. Så der er ingen undskyldning for at komme i gang og nå dine opgaver! 🙂

 

 

Vil du med i blognetværket?

Så hvis du mangler et godt blognetværk, kan jeg varmt anbefale Bloggers By Heart til dig, der også bare vil prøve det af, og se hvad du får ud af det.
Vil du læse mere om Bloggers By Heart så klik her

 

Ikke mindst så er Lise og Katrine utrolig venlige, varme og rare kvinder at være i rum med 🙂 De er begge to kvinder med forskellig viden og perspektiver, som deler glædeligt ud af deres ekspert viden.

Det styrker kun dine tanker, ideer og hjælper dig rigtig godt på vej med din blog.

 

Så hvis du mangler et godt blognetværk, kan jeg kun anbefale dig blive medlem og prøve blogfællesskabet af! 🙂 Jeg lover det giver dig en masse værdifuld viden!

Klik her hvis du vil blive premium-medlem hos Bloggers by Heart (reklamelink)

 

Jeg glæder mig selv til næste møde 🙂 Og måske vi ses?

 

Er du allerede i et blognetværk og i så fald hvilket? Så smid gerne en kommentar nedenunder.

Andre artikler:

Modtag gratis tips

Stop ikke her!

Læs andre artikler

Derfor blev jeg Digital Nomade

Har du overvejet et arbejdsliv som Digital Nomade? Er der ting i din hverdag, du drømmer om? Med mere frihed i dit liv?  Ønsker du